Vols enviar-nos, havaneres, cants de taverna, cançons marineres, valsets, etc...

Et farem difusió!!


Sons del Mar

Això són les havaneres, una música amb regust de salanc, feta per compartir-la amb amics.Els músics cubans, el segle XIX, van transformar la música de saló de les corts europees, la Contradansa, amb les aportacions de la música ancestral africana, creant així un nou ritme que ara coneixem com Havanera.

 

A Catalunya hi ha hagut sempre una gran tradició popular de colles que cantaven havaneres i el grup SONS DEL MAR som continuadors d’aquesta tradició. Vine amb nosaltres a cantar “La bella Lola”, “Vestida de nit” o “El meu avi”.

 

Et farem gaudir d’una cantada única, especial i irrepetible. El nostre espectacle és totalment interactiu i la teva participació, farà la cantada més rodona.


MARTI BATALLA

Martí Batalla, ex- membre del grup d´havaneres Aigua Dolça, ens envía " La Gaviota " de Frederic Sirés, amb format guitarra clàssica, havanera " Caramba " de Bartolomé Calatayud, Milonga " Recuerdo pampeano " de Miguel Ablóniz, havanera " Mi madre fue una mulata "

 

Moltes Gràcies!!
 

Web:

https://www.youtube.com/channel/UCLHyoN2C3RZkukIelRTVWdQ/featured

http://www.itrammusic.com/es-es/

 

Per escoltar-les ho pots fer en els següents enllaços:

 

La Gaviota : https://youtu.be/nvBHAgrQQ5g

Caramba:  https://youtu.be/jcQS4koiUGo

Recuerdo pampeano:  https://youtu.be/kfqWWFJYFSs

Mi madre fue una mulata: https://youtu.be/m88GRqDOeJ0


GRUP SIFASOL SPOTIFY


Els Panxuts

Els Panxuts són una colla d’amics de Cassà de la Selva, que els agrada la gresca i aprofiten qualsevol ocasió ( Preferiblement després d’un bon tiberi ), per treure els instruments i cantar quatre cançons, o cinc, o sis…

 

Per això es defineixen com un autèntic grup de taverna.

 

Canten havaneres, boleros, ranxeres, sardanes i el que calgui per gaudir i fer gaudir d’aquest clima tan especial que es crea al voltant d’una taula i una guitarra. També tenen un grapat de cançons pròpies que van intercalant i amb les quals busquen sempre la complicitat i participació del públic .

 

Tot plegat, per descomptat, amanit amb grans dosis de bon humor.

 

I ens fan les següents aportacions al nostre portal:


Grup d´havaneres Terra Endins

El grup Terra Endins, ens fa arribar el següent enllaç, que és l´entrevista que li fan a en Miquel Llorens i l'Arseni Girbal, del grup d'havaneres Terra Endins de Girona. Moltes gràcies per la vostra col.laboració.

http://bit.ly/1rg6dt2


Grup d´havaneres sopa de peix

El grup d´havaneres Sopa de Peix, ens fa arribar el següent vídeo al nostre portal, moltes gràcies per la vostra participacio.

     

http://bit.ly/1UGUspR


Juan Mario Cuellar i Montse Mitjans

 

Juan Mario Cuellar i Montserrat Mitjans, ens van arribar al portal - web informatiu les següents cançons. Per si voleu saber una mica d´ells podeu consultar els següents enllaços:

 

 

http://bit.ly/24xmwyN

http://bit.ly/24xmZRt


ISIDRE CARO

 Isidre Caro, membre del grup TresCant, ens fa arribar al portal, una bonica peça que es diu " Julietta ".

 

En el següent enllaç podeu escoltar-la:

https://youtu.be/_cKx0jpHdK8

 

Moltes Gràcies!!


Toni Subirana

Toni Subirana, ens fa arribar al portal informatiu, una bonica havanera que es diu " Pessebre vora el mar ", lletra: Tomàs Garcés Música: Toni  Subirana.

I un altre havanera enomenada " Des del llagut es veu el poble franc ", lletra: J.M. de Sagarra / Música: Toni Subirana.

Desitgem que us agradi.
Moltes gràcies!!


Per escoltar-les, ho podeu fer en el següent enllaç:

 

https://youtu.be/brnzefVMGM8

https://www.youtube.com/embed/wfFWE0K5xHA